2010. június 23., szerda

2010. június 22., kedd

MODELLEKET KERESEK!!!

Sziasztok!
Tegnap Mana (http://www.maybeinnocent.blogspot.com/) megkeresett egy lehetőséggel, miszerint az augusztusi Con-on lehetőség lenne egy divatbemutatóra. Ehhez keresek most én is modelleket (fiúk-lányok egyaránt jöhetnek :) )
Néhány információ:
Mivel én nem teljesen a japán vonalon mozgok, aki jelentkezik, számítson rá, hogy egy kicsit másabb jellegű ruhákat készítek, de természetesen kellően extrémeket :)
Jelentkezési határidő: június 25.!!!! Továbbra is fényképes e-maileket a devilcollection@citromail.hu-ra várok! Ezután lesz majd egy össznépi tali, ahol minden fontos információt megbeszélünk! Összesen 5 fő jelentkezését várom!
Költségek:
Amennyiben jelentkezel, a ruha anyagköltségét Neked kell állnod. E-mailben tudok ajánlani 1-2 boltot, ahol olcsón be lehet szerezni jó minőségű anyagokat. Illetve azt is, h miből mennyit kell venni.
Ami ezen kívül kell:
- cérna (4 guriga, 150-300Ft/db, fekete és fehér): adott esetben többen is össze tudjátok dobni, mert a ruhák nagy része fekete ill fehér lesz, ezért nem kell mindenkinek külön-külön cérnát vennie
-zip-zár, franciakapocs, ringli, D-gyűrű, tépőzár, gumi : ezek közül is néhánynál megoldható az összedobási lehetőség! :)
A ruhapróbákhoz kell majd 2 alkalom, de ezt majd mindenkivel előzetesen egyeztetem!
A Con jegy ára: Még nincs pontos infom. A helyszín Pécsett lesz, oda viszont vonatozunk. Valahogy megoldjuk a csoportos jegyet és akkor olcsóbb lesz!
Aki vállalja a dolgot, annak a honorárium, hogy a ruhát INGYEN megtarthatja! Mivel ez így fair! :)




Előre is köszönöm a jelentkezéseket!
Addig is legyetek rosszak! :)

2010. június 16., szerda

2.1.

Ahogy ígértem, itt vannak a képek. Nem sikerült tökéletesre, de a célnak megfelel :)





















Érdeklődni a devilcollection@citromail.hu -n lehet.

2.

Sziasztok!
Ma teszek fel este 2 fotót "nyakfűzőkről", amiket mostantól lehet nálam rendelni. Darabja 1.000-1.500Ft közé tehető, természetesen az ár attól függ, hogy milyen anyagból, milyen díszítéssel szeretnéd.
Úgy gondoltam, mostantól megosztom Veletek jövőbeli terveimet, így legalább nagyjából látni fogjátok, hogy mire számíthattok a későbbiekben.
1.: Jelenleg kiegészítőket varrogatok (nyakfűzők, hajpántok, kesztyűk, övek, táskák, lábszárvédők) Amint kész vagyok valamivel, arról rögtön teszek fel képet. Ezek nem profi dolgok lesznek, de azért korrekt minőségű. :)
2.: Párhuzamosan mindennel, tervezem a ruhákat, amihez már van jó pár ötlet. Jelenleg anyag vadászaton vagyok és úgy gondoltam kreatívkodom kicsit a beszerzett darabokkal, hogy teljesen egyediek legyenek. Jelenleg több fotózásra is készülök. Az egyik egy dark elf fotózás, ami egy egyszerűbb változat, de lesz ennek egy "B" verziója is, ami igazán extrém lesz! :)
A másik fotózáson stylist, modell illetve tervezőként is szerepelni fogok, bár ez még nem 100%, jelenleg az egyeztetések zajlanak. De garantálom, hogy ez is nagyon tetszeni fog mindenkinek! :)
A harmadik most hétvégén lesz, ez csak egy amolyan egyszerű fashion fotózás, sztem nem viszek, max 1-2 ruhát. Még nem eldöntött a dolog.
És van még egy több sorozatos fotózás, ez elég sok témát fog felölelni, úgyh biztos eltart egy darabig.
Mellette természetesen továbbra is bevállalom az egyszerűbb és bonyolultabb javításokat, illetve a kommersz darabok varrását is. Szóval munka az van bőven! :)
3.: Ahogy azt már korábban említettem, elkezdtem pólótervezéssel foglalkozni. Már ki is választottam első áldozatomat! :) Természetesen képek majd erről is lesznek, de most minden az anyagiakon, illetve a gyorsaságomon múlik! :P
Szóval jelenleg ennyi minden van most betervezve. Azt hiszem, lassan neki láthatok rendszerezni, mit, mikor, hol alapon...
Más:
Szeretném kihangsúlyozni, hogy azok a modellek, akik eddig jelentkeztek, legyenek türelemmel, amint szükség van Rátok, jelentkezem! :) Illetve, hogy továbbra is lehet jelentkezni a korábbiakkal leírtak szerint!

2010. június 12., szombat

1.


Kedves Olvasók!
Sajnos az eoldal megszűnt, mivel az "ingyenes" dolog náluk kis idő után fizetőssé vált... :/ no comment...

Mostantól itt leszek elérhető, illetve az e-mail változatlanul a devilcollection@citromail.hu lesz! :) És a mobilszámom is egyenlőre a régi.

Hamarosan fogok új ruhákkal, kiegészítőkkel jelentkezni, bár most kicsit lassabban mennek a dolgok. Illetve van egy kis újítás, mégpedig az, hogy póló tervezéssel is elkezdtem foglalkozni, szóval akit esetleg érdekel a dolog, nyugodtan keressen meg! :)


Továbbá még egy fontos dolog! Modelleket (fiúk, lányok) még mindig keresek! Tetoválás, piercing, extrém kinézet nem gond! Jelentkezni e-mailen egész alakos fotóval és méretek feltüntetésével (mell, derék, csípő, testmagasság, cipőméret) lehet! A képek TFCD alapon készülnek, de amint lesz rá lehetőség kaptok is érte vmit! :)