2010. július 27., kedd

10.

Sziasztok!

Pár fontos info.
Sajnos a bemutatót le kellett mondanom, mivel ezer és egy dolog jött közbe. Remélem ez legközelebb nem fog így alakulni :(
A varratás most kb 2 hétig szünetel, mivel költözködöm, úgyh semmi időm nem jut a gép elé beülni. Amint ismét elérhető vagyok, szólok! :)

2010. július 23., péntek

9.

Sziasztok!




Végre sikerült feltennem képet egy régebbi alkotásomról. Íme:
Nem tudom mennyire látszik, de denevérek és csillagok vannak rávarrva lakkból, illetve a nyakkivágás az ujjak és a póló alja is lakkal van eldolgozva. Majd lesz ennek egy fehér változata is :) Ma ez van rajtam és IMÁDOM!! Ráadásul az utcán is rengetegen megnézték! :)))

2010. július 22., csütörtök

8.

Sziasztok!

Sajnos mivel nincs idő új dolgokat kreálni, így marad a helyzetjelentés.
Ez a hét rettenetesen rosszul indult, bár igazából már szombaton kezdetét vette a "kudarc-sorozat". Utoljára nem is tudom, mikor estem ennyiszer pofára... :/ Bár, ha jobban belegondolok, ilyen folyamatosság sosem történt még velem *arghhh*
A bemutatóm ezen sajnálatos okok miatt módosul, vagyis Estart eleve kiveszem a dologból, mert egészen konkrétan eltűnt :S Ezt vki nekem is megtaníthatná, mert néha jól jönne :P

A bemutató természetesen meg lesz tartva, csak régi ruhákkal, de ez eleve hülyén jön ki, mert nem ezt akartam csinálni, emiatt pedig totál összeomlott bennem minden... :( Nem hiszem el, h ebben a hülye országban nem lehet semmit rendesen véghez vinni!

Ráadásul én már azért külön köszönetet adok, ha akad egyáltalán varrős munka. Bár annál is rettenetesen tudom utálni, mikor a savanyú fejvágás megy, amikor felveszik a kész ruhát és az: "Aha, jó lesz." mondattal el is intézik a dolgot. Abba bele sem gondol egyik sem, h te napokig dolgoztál a ruháján (ráadásul tudom, h nem varrok szarul), a "kedves vendég" meg jó h azt nem mondja ezzel az egy mondattal, h ez egy kalap szar! Faszom kivan!

Függetlenül ezen helyzettől már megfogalmazódott bennem pár új project. Van 4 kiszemelt alanyom is modellként :))) Nem mindegyikük tud a dologról, de majd szép lassan :P
Remélem ezek majd mind-mind jól sikerülnek és végre elégedetten dőlhetek hátra a nem létező kényelmes székemben.

Szóval egyenlőre itt tartok, de remélem legközelebb már csupa jó hírrel szolgálhatok!
Előre is kellemes hétvégét Mindenkinek!
:*

2010. július 18., vasárnap

7.

Sziasztok!

Ez most első sorban a modeljeimnek szól! Mivel adódtak kisebb-nagyobb problémák, ezért úgy döntöttem, h minden modellnek ki kell fizetnie 5.000 Ft "biztosítékot" nekem. Sajnos a betegség sem kifogás, mert hát valljuk be az egy elvileg elég jó ürügy. Nyílván, ha kórházba kerül valaki az természetesen más dolog. Erre azért van szükség, mert nem akarok abba beleesni, h megvarrok egy nem túl olcsó ruhát ingyen és a végén nem jön el valaki a bemutatóra! Sajnálom, h ez így alakult, de ennek voltak előzményei. A megértést előre is köszönöm!

Fiúk, rátok legközelebb július 22-én, csütörtökön kerül sor. Negyed 7 körül érek a Dózsához, akkorra gyertek Ti is! Mindenképp jeletzzétek nekem, h jó-e az időpont!

További fontos info: július 31-én szombaton kell legközelebb mindenkinek jönnie! Tartunk egy nagy begbeszélést (szó lesz a zenéről, a bemutató menetéről, a kiegészítőkről és ha sikerül addigra vmi infot megtudnom a programról is) Légyszi aznapra tegye mindenki szabaddá magát! Továbbá aznap tartunk egy utolsó nagy ruhapróbát, mert szeretném látni az összképet is! Mindenki hozza magával azt a cipőt is, amiben a bemutatón lesz!


2010. július 12., hétfő

6.

Sziasztok!

Akkor a végleges modell lista:

Macs
Estar
Bernadeath
DeusNefarius
BL4CK3ST4R

Mindenkinek köszönöm még egyszer!
:*

2010. július 7., szerda

5.

Sziasztok!

Kicsit módosult a dolog, mivel nem nagyon jöttek most össze a dolgok, így jelenleg 3 olyan csajszit keresek, akiknek 34-36os konfekcióméretük van és anyagilag az utiköltségbe be tudnának szállni. A saját ruháimat kéne felvenni, mivel ez így kicsit gyorsabb lenne nekem is!

További infoért nyugodtan lehet írni a devilcollection@citromail.hu -ra.