2010. szeptember 20., hétfő

ÖTLETVADÁSZAT

Sziasztok!

Kéne nekem egy kis segítség. A közeljövőben rengeteg ruhát kéne varrnom, ami fashion kategória, mégis van benne egy kicsi a dark-goth stílusból. Ehhez gyűjtök most fotókat. Szóval, akinek van ilyen és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném :) Tudom, nézzek szét azon a bizonyos német üzlet oldalán, de én attól elvonatkoztatva szeretnék rucikat. Természetesen onnan is merítek ötletet! :P
Nagyon köszönök minden segítséget!
A képeket, a devilcollection@citromail.hu-ra várom!
Puszi Nektek!! Hamarosan jelentkezem fotókkal is! (Jövő héten, ha minden igaz :D)

2010. szeptember 14., kedd

weblap

Sziasztok!
Végre volt egy kis időm és elkezdtem megalkotni az első saját oldalt. Sajnos még nem teljesen úgy néz ki, ahogy szeretném, de lassan majd még jobb lesz :) Minden csak a piszkos anyagiakon múlik :P
Itt találjátok: www.devilcollection.sokoldal.hu :) majd kicsit sokkal jobb lesz, csak legyetek türelemmel.
És ha már van egy kis időm, akkor jöjjön egy kis helyzet jelentés. :)
Annyira szuperül alakult mostanság minden, hogy el sem tudom mondani. Több üzleti lehetőség is kilátásban van, emellett millió és egy fotózás és alkotás. Alig várom, h végre megkapjam a fizetésemet és anyagot vásároljak! :)
Csupán 2 nagy akadály áll utamban jelenleg. Az egyik a már említett pénz, de azt majdcsak leküzdöm valahogy :P
A másik már kicsit nagyobb, ugyanis alig jut időm már mindenre, úgyh sürgősen kell keresnem egy társat. Igazából úgy gondolom, h eleinte csak besegítene, a későbbiekben pedig már összedolgoznánk. Ez úton is szeretném kérni mindenkitől, h aki tud olyan vállalkozó szellemű emberről, aki szívesen segítene nekem szabásmintákat legyártani és kiszabni, azt nagyon megköszönném!!! Sajnos az anyagi részét még nem tudom a dolognak, de agyalok rajta :)
De visszatérve a történésekhez. Sikerült 1-2 jó kapcsolatra szert tennem, így remélem a közeljövőben olyan dolgokkal is megajándékozhatlak Titeket, amik igazán egyediek lesznek!!! :) Új kapcsolat alatt értek itt néhány művészt, akik sokban hozzá fognak segíteni ahhoz, h még több egyediséget csempésszek a ruháimba.
Ezen kívül több helyről is kaptam felkérést tervezésre, így még egy fontosat szeretnék kérni, aki tud kölcsönbe adni IDEIGLENESEN (max erre a hónapra) digitalizáló táblát, vagy tud valakit, aki olcsón megválna egy jó minőségűtől, az kérem szóljon!
Mindkét dologban infókat a devilcollection@citromail.hu -ra várok! Még egyszer köszönöm!
Új dolgokról képek hamarosan! :)
Csóközön! ^^