2010. június 22., kedd

MODELLEKET KERESEK!!!

Sziasztok!
Tegnap Mana (http://www.maybeinnocent.blogspot.com/) megkeresett egy lehetőséggel, miszerint az augusztusi Con-on lehetőség lenne egy divatbemutatóra. Ehhez keresek most én is modelleket (fiúk-lányok egyaránt jöhetnek :) )
Néhány információ:
Mivel én nem teljesen a japán vonalon mozgok, aki jelentkezik, számítson rá, hogy egy kicsit másabb jellegű ruhákat készítek, de természetesen kellően extrémeket :)
Jelentkezési határidő: június 25.!!!! Továbbra is fényképes e-maileket a devilcollection@citromail.hu-ra várok! Ezután lesz majd egy össznépi tali, ahol minden fontos információt megbeszélünk! Összesen 5 fő jelentkezését várom!
Költségek:
Amennyiben jelentkezel, a ruha anyagköltségét Neked kell állnod. E-mailben tudok ajánlani 1-2 boltot, ahol olcsón be lehet szerezni jó minőségű anyagokat. Illetve azt is, h miből mennyit kell venni.
Ami ezen kívül kell:
- cérna (4 guriga, 150-300Ft/db, fekete és fehér): adott esetben többen is össze tudjátok dobni, mert a ruhák nagy része fekete ill fehér lesz, ezért nem kell mindenkinek külön-külön cérnát vennie
-zip-zár, franciakapocs, ringli, D-gyűrű, tépőzár, gumi : ezek közül is néhánynál megoldható az összedobási lehetőség! :)
A ruhapróbákhoz kell majd 2 alkalom, de ezt majd mindenkivel előzetesen egyeztetem!
A Con jegy ára: Még nincs pontos infom. A helyszín Pécsett lesz, oda viszont vonatozunk. Valahogy megoldjuk a csoportos jegyet és akkor olcsóbb lesz!
Aki vállalja a dolgot, annak a honorárium, hogy a ruhát INGYEN megtarthatja! Mivel ez így fair! :)




Előre is köszönöm a jelentkezéseket!
Addig is legyetek rosszak! :)

1 megjegyzés: